Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ούτε που φανταζόσασταν τι κάνει η κατανάλωση της μπανάνας!

ΜΠΑΝΑΝΑ...

Όλοι έχουμε δοκιμάσει μπανάνες και θεωρούσαμε ότι δίνει ενέργεια,πολλοί λένε ότι είναι από τα πιο παχυντικά φρούτα αλλά μετά από αυτό θα συμφωνήσετε μαζί μου για ποιο λόγο είναι το αγαπημένο μου φρούτο όλες τι ώρες της ημέρας.

Να όμως που δεν κάνει μόνο για αυτό!


Δείτε κάτι που διάβασα και έμεινα έκπληκτη και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί αξίζει τον κόπο!
Και ας μην ξεχνάμε πόσα γλυκά μπορούμε να δημιουργήσουμε με βάση την μπανάνα!

4 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
    Δεν ξέρω αν όντως βοηθάει σε όλα αυτά η μπανάνα (εμένα πάντως το κάπνισμα δεν με βοηθάει να το κόψω χα χα χααα), αλλά έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, της αναιμίας, δίνει ενέργεια και τελικά είναι ένα πολύ νόστιμο φρούτο και όπως λες μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα γλυκάκια με αυτήν!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί βρε τόσο πολύ καπνίζεις;κακώς!Θα σε μαλώσω...μια προσπάθεια για σένα πιστεύω την αξίζεις!Θα σε ωφελήσει σε πολλά!!σε ευχαριστώ!!Μόνο που την σκέφτομαι βουτηγμένη σε σοκολάτα....καλό βράδυ!!

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς γιατί η μπανάνα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα! Επιπλέον έχεις δίκιο, γίνεται καταπληκτικό υλικό για γλυκά. Καλό ΣΚ και ευχαριστούμε για την ενημέρωση αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά!!Και μένα είναι,την προτιμώ μετά από μια κουραστική μέρα ή μετά το γυμναστήριο και Εννοείται μέσα σε γλυκά !!Χα !Καλό σ.κ και σε εσένα!φιλιά

      Διαγραφή